Akgül Taksici Esnafını Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Akgül Taksici Esnafını Yalnız Bırakmadı

Akgül Taksici Esnafını Yalnız Bırakmadı

Sivil toplum kuruluşlarını faaliyetlerinde yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, son olarak taksici esnafının düzenlediği toplantıya katıldı.

30.12.2013 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivil toplum kuruluşlarını faaliyetlerinde yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, son olarak taksici esnafının düzenlediği toplantıya katıldı.

Toplantıya Akgül'ün yanı sıra AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Mamak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin ve çok sayıda taksici esnafı katıldı. Mamak'ta 75 adet taksi durağının bulunduğunu belirten Akgül, "Taksici esnafı günün 12 saati çalışıyor. Zor şartlarda görev yapıyorsunuz. Taksi duraklarını Ankara Büyükşehir Belediyemiz yeniliyor. Yenilenen yerlerinizle birlikte durakta geçirdiğiniz ve dinlendiğiniz zamanlar çok daha kaliteli oluyor" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da, taksici esnafının alın teriyle ekmeğini kazanan vefakar ve cefakar esnaflar olduğunu dile getirdi.

Taksici esnafına birlik çağrısında bulunan Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner ise, "Bir olursak, beraber olursak bütün sorunları aşarız" dedi. Taksi duraklarının yenilenmesi konusunda kendilerine yardımcı olan Mamak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Yiğiner, "Mamak Belediye Başkanımız sorunlu duraklar için yer tahsisinde bulunuyor. Büyükşehir Belediyemiz de bu durakları yeniliyor" diye konuştu.

12 Ocak'ta yapılacak oda seçimlerinin şimdiden hayırlı olmasını dileyen Başkan Akgül; "Her sürecin sonunda seçim vardır. Bu siyasiler için de, sivil toplum kuruluşları için de böyledir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akgül Taksici Esnafını Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement