Akhisar Belediyespor Fenerbahçe'ye Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe'ye Hazırlanıyor

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe\'ye Hazırlanıyor

Akhisar Belediyespor, averajla bir basamak altında yer alan Fenerbahçe ile pazar günü Manisa'da oynayacağı maçın hazırlıklarını, galibiyet parolasıyla sürdürdü.

24.09.2014 12:34  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de 3'üncü haftayı lider tamamlayan Akhisar Belediyespor, averajla bir basamak altında yer alan Fenerbahçe ile pazar günü Manisa'da oynayacağı maçın hazırlıklarını, galibiyet parolasıyla sürdürdü.

Fenerbahçe karşısında erken bir gol bularak hem skor avantajı yakalamak isteyen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, bunun için futbolcularından pazar günü saat 19.00 oynayacakları Fenerbahçe maçına iyi hazırlanmaları gerektiğini söyledi. Hüm hücum planlarını Gekas üzerine kuran Akçay, ilk 3 maçta 4 gol atarak sezona süper bir başlangıç yapan Yunan golcü oyuncusunun yakın markajla etkisiz hale getirilmesi ihtimaline karşı Bruno ve Tibazonkiza'yı kaleye daha yakın oynatmayı düşünüyor.

Zorlu randevu öncesi galibiyet dışında bir sonuç düşünmediklerini söyleyen Mustafa Reşit Akçay, "Sezon başında iyi bir hava yakaladık. Bu çizgimizi sürdürmek istiyoruz. Çok güçlü bir takımla oynayacağız. Bunu unutmadan, kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız" dedi.

BİLETLER SATIŞTA

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda pazar günü oynanacak Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçının biletleri bugün satışa çıktı. Yeşil siyahlı yönetim bilet fiyatlarını kale arkası 60, maraton 65, kapalı alt 80, VIP 100 TL olarak belirledi. Karşılaşmada Fenerbahçe taraftarına Gediz kale arkası tahsis edilecek. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor Fenerbahçe'ye Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement