Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan'a Ağabey Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan'a Ağabey Ziyareti

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan\'a Ağabey Ziyareti

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan'ın Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı olan ağabeyi Kazım Arslan, yeşil siyahlı ekibin antrenmanını ziyaret etti, pazartesi akşamı oynanacak Kasımpaşa maçı için kardeşine başarı diledi.

08.04.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan'ın Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı olan ağabeyi Kazım Arslan, yeşil siyahlı ekibin antrenmanını ziyaret etti, pazartesi akşamı oynanacak Kasımpaşa maçı için kardeşine başarı diledi.

İki arkadaşıyla birlikte Yılmaz Atabarut Tesisleri'ne giden Kazım Arslan, Akhisar Belediyespor ve kardeşi Cihat'ın başarılarını yakından takip ettiğini belirterek, "Onunlas gurur duyuyorum" dedi.

Kendisi çok sevdiği futbol topunun peşinden giderken, ağabeyinin de siyaseti seçerek doğup büyüdüğü Gömeç'e hizmet etmek için belediye başkanı olduğunu vurgulayan Cihat Arslan, "Futbolculuk ve teknik adamlık kariyerimde elde ettiğim başarıda ailemin büyük katkısı oldu. Ağabeyimin desteğini yaşamımın her anında arkamda hissetim. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan'a Ağabey Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement