Akhisar'da Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Akhisar'da Orman Yangını

Akhisar\'da Orman Yangını

Akhisar ilçesinde trafik kazasının sebep olduğu yangın büyüyerek devam ederken, tedbir amaçlı bir köyün boşaltıldığı bildirildi.

23.09.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar ilçesinde trafik kazasının sebep olduğu yangın büyüyerek devam ederken, tedbir amaçlı bir köyün boşaltıldığı bildirildi.

Akhisar Gördes yolu Dingiller mahallesi mevkisinde bugün saat 13.00 sıralarında meydana gelen kazada, Ahmet Yılmaz yönetimindeki 59 UR 558 plakalı araç uçurumdan yuvarlanırken 3 kişi yaralandı. LPG'li aracın alev alması sonucu bölgede çıkan yangın, ekiplerin müdahalesine rağmen büyüyerek devam ediyor. Yangına müdahale eden Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine, bir süre sonra hava ve karadan destek gönderildi.

İzmir Orman İşletme Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İzmir'den gönderilen takviye ile birlikte yangın bölgesinde şu an havadan 10 helikopter, 5 uçak, karadan 38 arazöz, 5 dozerle çok sayıda yaya ekibi söndürme çalışmalarını yürütüyor.

Alevlerin tehdit ettiği 30 haneli Hancılar köyü tedbir amaçlı boşaltıldı. AFAD ekiplerinin kontrolünde vatandaşlar güvenli bir bölgeye alınırken, olay yerine gelen Akhisar Kaymakamı Kaan Peker de çalışmaları yakından izliyor. Yangında ilk belirlemelere göre, yaklaşık 50 hektar alan zarar gördü. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akhisar'da Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement