Akif Beki İle Aslı Aydıntaşbaş Birbirine Girdi - Son Dakika
Medya

Akif Beki İle Aslı Aydıntaşbaş Birbirine Girdi

Akif Beki İle Aslı Aydıntaşbaş Birbirine Girdi

Karşı Gündem programında Akif Beki, Aslı Aydıntaşbaş'ın hatasını alaycı bir üslupla düzeltince olanlar oldu.

24.07.2013 12:39  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Karşı Gündem' programında Akif Beki ile Aslı Aydıntaşbaş arasında gergin anlar yaşandı. 1 haftalık tatilin ardından yeniden ekranlara dönen Akif Beki, Aslı Aydıntaşbaş'ın hatasını alaycı bir üslupla düzeltince olanlar oldu.

"MYK ÜYESİ DEĞİL MKYK ÜYESİ"

Programda Star gazetesinden Osman Can'ın yzısının Başbakan Erdoğan'ın danışmanları tarafından okunması gerektiğini belirten Aslı Aydıntaşbaş, "Osman Can çok önemli bir insan. Şu anda AK Parti'de de MYK içinde önemli bir görevi var" dedi. Bu sözler üzerine araya giren Akif Beki, "MYK değil MKYK'da görevli Osman Can. Önemli biri olduğunu hissetmişsin ama o önemin nereden geldiğini bilmiyorsun. Osman Can MKYK üyesi oldu" diyerek partnerinin yanlışını düzeltti.

"BENİ AŞAĞILAMA GEREK YOK"

Beki'nin alaycı üslubu karşısında bir anda yüzü düşen Aydıntaşbaş, "Beni aşağılama hiç gerek yok. Osman Can'la daha önce röportaj da yaptım, anayasa röportörüyken de görüştüm, yazılarını da yakından takip ediyorum. Burada fikirlerimizi tartışıyoruz. Birbirimizle alay edip, itibarsızlaştırmaya çalışmanın bir anlamı yok" dedi.

"BUNA İZİN VERMEM"

Akif Beki de bu çıkış karşısında Nuray Mert, Amberin Zaman ve Ceyda Karan isimlerine baskı yapıldığını iddia eden Aydıntaşbaş'a şu sözlerle karşılık verdi: "Bu isimlere benim üzerimden selam gönderemezsin buna izin vermem."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Akif Beki İle Aslı Aydıntaşbaş Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement