Akıllı Cihaz Tanıtım Töreni Yeşilköy'de Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Akıllı Cihaz Tanıtım Töreni Yeşilköy'de Yapıldı

Bakırköy Belediyesi'nin Sosyal Belediyecilikte Bir İlk" olarak başlattığı "Akıllı Cihaz Tanıtım Töreni" Bakırköylü muhtarlar ve halkın katılımıyla Yeşilköy Muhtarlığı'nda yapıldı.

27.11.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tanıtım töreninde bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi:" Bakırköy Belediyesi olarak hizmetlerimiz bir parmağınızın ucu kadar yakın anlayışıyla bir ilk olarak teknolojik devrimi hayat geçirmeyi kendimize görev saydık. Bundan sonra Bakırköylüler; Belediye'ye gelmeden Bakırköy'deki muhtarlıklara ve Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'ne yerleştirilen akıllı cihazlarla imar durumu öğrenebilecek ve çıktısını alabilecek, Belediye ile ilgili vergilerini ödeyebilecek ,Bakırköy Belediye Tiyatrolarındaki oyunların biletleri satın alabilecek, çözüm masasına şikayet ve öneriler iletilebileceklerdir. Hızlı ve üretken çalışma sistemini kurmalıyız. Bakırköy Belediyesi olarak teknolojik alt yapı anlamında Türkiye'de ilk kez hayata geçirdiğimiz kent bilgi sistemi ve bilgi güvenliği sertifikasına; akıllı cihazları da ilave etmiş olduk. Teknolojik gelişmeleri Bakırköy'de hayata geçirmeye devam edeceğiz."

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu elektrik, su, telefon vb. faturalarının da akıllı cihazlardan ödenebilmesi için ilgili kurumlarla görüşme yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akıllı Cihaz Tanıtım Töreni Yeşilköy'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement