Orhangazi'de Akıma Kapılan İşçi Öldü - Son Dakika
Güncel

Orhangazi'de Akıma Kapılan İşçi Öldü

Orhangazi\'de Akıma Kapılan İşçi Öldü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatının elektrik işlerini yapan 30 yaşındaki Hamdi Ferik, yüksek akıma kapılarak öldü.

10.12.2015 14:26  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatının elektrik işlerini yapan 30 yaşındaki Hamdi Ferik, yüksek akıma kapılarak öldü. Hamdi Ferik'in ile birlikte çalışan kuzeni Mustafa Ferik, arkadaşının ölümü ile sinir krizi geçirdi. Gelen 112 Acil Servis'te görevli Dr. Serpil Ceylan, ağlayan genci teselli etmeye çalıştı.

Olay, Arapzade Mahallesi Fındıklı Yolu üzerinde bulunan bir elektik trafosunda meydana geldi. Hastane inşaatında çalışan kuzenler; Hamdi Ferik ve Mustafa Ferik, hastane inşaatına elektik akımı vermek için Fındıklı Yolu'ndaki trafoya geldi. Mustafa Ferik, trafo dışında malzemeleri araçtan indirirken, içeride olan Hamdi Ferik de hastane inşaatına akım vermek için işe koyuldu. İçeriden ışık eşliğinde bir ses geldiğini fark eden Mustafa Ferik, trafo içerisine girdiğinde acı olayla karşılaştı.

Kuzeni Hamdi Ferik'in yerde hareketsiz gören Mustafa Ferik, burada kalp masajı uygulayarak ilk müdahaleyi yapmak istedi. Başarılı olamayan Mustafa Ferik dışarıya çıkarak yardım istedi. Haber verilmesi üzerine ollay yerinde gelen 112 Acil Servis ekibinin de müdahalesi sonuç vermedi.

112 DOKTORU SİNİR KRİZİ GEÇİREN KUZENİ TESELLİ ETTİ

Kuzeninin acı haberi ile yıkılan Mustafa Ferik, dışarıda sinir krizleri geçirdi. Olayın şokunda olan Ferik'i 112 Acil Servis'te görevli Dr. Serpil Ceylan teselli etti. Dr. Ceylan'a sarılıp ağlayan genç adam, zaman zaman ayakta durmakta güçlük çekti.

İki kuzenin de Bursa'nın Büyükorhan bağlı Çayırbaşı Köyü'nde oturduğu ve hastane inşaatında çalışmak üzere Orhangazi'ye geldikleri belirtildi.

Evli ve iki çocuk babası Hamdi Ferik'in cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Soruşturma sürdürülüyor. - Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazi'de Akıma Kapılan İşçi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement