Akören Köyünde Cami Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Akören Köyünde Cami Temeli Atıldı

Akören Köyünde Cami Temeli Atıldı

Amasya’nın Suluova ilçesine bağlı Akören köyünde yapılacak yeni caminin temeli atıldı.

15.08.2016 14:43

Amasya'nın Suluova ilçesine bağlı Akören köyünde yapılacak yeni caminin temeli atıldı.

Temel atma törenine Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, AK Parti Suluova İlçe Başkanı Muhammed Biçer, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Esen, İlçe Vaizi Metin Şener, köylüler ve diğer davetliler katıldı.

Törende konuşan Başkan Üçok, "Bu hayırlı işe öncülük eden herkesten Allah razı olsun. Şahsım ve Suluova Belediyesi adına temelini atacağımız caminin ibadete açılmasına kadar geçen sürede desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Bu önemli ibadethaneye gönül veren başta hayırsever hemşehrilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Üçok, "Suluovamız hizmetleriyle, yatırımlarıyla, sanayisiyle, ticaretiyle ve en önemlisi maneviyatıyla güzel gelişmelere sahne oluyor. Bugün de hayırlı bir iş için bizleri getiren yüce Rabbimizin 'İyilik yapmak ve kötülükten sakınmakta birbirinizle yardımlaşın' fermanına uyarak el birliği ile gönül birliği ile yapılacak caminin temel atma töreninde bir aradayız. Bu önemli ibadethaneye gönül veren başta köy sakinlerimiz olmak üzere kıymetli hayırseverlerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim kıyamete kadar camimizin dimdik ayakta durmasını ve cemaatle dolmasını nasip eylesin. Ezan susmaz bayrak inmez diyerek bu camimizden yükselecek duaların Yüce Allah katında kabulünü diliyorum" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akören Köyünde Cami Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement