Aksaray'da Günebakan Sertifika Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Günebakan Sertifika Töreni Yapıldı

Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, "En ücra dağ köşesine kadar gidip yolları açan başta Karayolları ekibimize, özverili bir şekilde çalışan jandarma ekibimize, Özel İdare personelimize ve emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.

19.02.2015 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, "En ücra dağ köşesine kadar gidip yolları açan başta Karayolları ekibimize, özverili bir şekilde çalışan jandarma ekibimize, Özel İdare personelimize ve emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Özdemir, Gürün Yazyurdu Jandarma Karakoluna gece saatlerinde giderek, Malatya- Kayseri karayolunda ekiplerce yürütülen karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çalışmaları koordine eden ve jandarma karakolunda misafir edilen sürücülerle görüşen Özdemir, "Olumsuz hava koşulları, ilçemiz genelinde de karayolu ulaşımında aksamalara sebep olmaktadır. Malatya-Kayseri karayolunun Yazyurdu Jandarma Karakol Komutanlığı kısmında yaşanan ulaşım sıkıntısı nedeniyle gecesini gündüzüne katan, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için en ücra dağ köşesine kadar gidip yolları açan başta Karayolları ekibimize, özverili bir şekilde çalışan jandarma ekibimize, Özel İdare personelimize ve emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Kayseri-Malatya karayolu yaklaşık 16 saat sonra trafiğe açılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Günebakan Sertifika Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement