Aksaray'da Otobüs Taşlandı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Otobüs Taşlandı

Aksaray\'da Otobüs Taşlandı

68 Yeni Aksarayspor ile Kemer Tekirovaspor arasında dünkü karşılaşma öncesi, Kemer Tekirovaspor takım otobüsü bir grup taraftar tarafından taşlandı.

02.02.2015 11:36  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden 68 Yeni Aksarayspor ile Kemer Tekirovaspor arasında dünkü karşılaşma öncesi, Kemer Tekirovaspor takım otobüsü bir grup taraftar tarafından taşlandı, 2 futbolcu hafif yaralandı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kemer Tekirovaspor, dün deplasmanda 68 Yeni Aksarayspor ile karşılaştı. Karşılaşma için stada doğru hareket eden Kemer Tekirovasporlu futbolcu ve teknik heyetin bulunduğu takım otobüsü stat yakınlarında bir grup taraftarın taşlı saldırısına uğradı. Atılan taşlar nedeniyle otobüsün camları kırılırken, futbolculardan Mustafa Koçak ve Alican Çelik yaralandı. Taşlardan biri Mustafa Koçak'ın başına isabet ederken, kırılan cam nedeniyle Alican Çelik'in de eli kesildi. Hafif yaralanan oyunculara takım doktoru Semih Yılmaz müdahale etti. Olayın ardından Alican Çelik'in de forma giydiği karşılaşmada 68 Yeni Aksaray ile Kemer Tekirovaspor 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası Kemer Tekirovaspor takımının, pencereleri naylonla kapatılan otobüsle Kemer'e dönmek için yola çıktığı, Antalya yakınlarında yağışın artması sonucu başka bir otobüsle futbolcular ve teknik heyetin Kemer'e geldiği belirtildi.

KINADILAR

TFF 3. Lig'in Facebook'taki resmi hesabından olaya ilişkin şu açıklama yayınlandı:

"Kemer Tekirovaspor'un otobüsüne saldıran Aksaraylıları şiddetle kınıyoruz. Şehrine gelen misafire taş atmak ancak acizlik ve küçüklüğün göstergesidir."

68 Yeni Aksaray futbol takımına ait hesapta ise "Karşılaşma için Aksaray'a gelen Kemer Tekirovaspor takım otobüsüne kendini bilmez, kulübümüzle bağlantısı bulunmayan ve kulübümüze, şehrimize zarar vermekten başka bir işe yaramayan yaratıkların yaptığı saldırıyı kınıyoruz" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Otobüs Taşlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement