Aksaray Gençlik Spordan Yanılmaz’a Vefa - Son Dakika
Spor

Aksaray Gençlik Spordan Yanılmaz’a Vefa

Aksaray Gençlik Spordan Yanılmaz’a Vefa

Aksaray Gençlik Spor Klubü, Merhum Hamza Yanılmaz Vefatından Sonra Yader Sporla 27 Mart Pazar Günü Oynadığı Maça Siyah-Kırmızı Forma İle Çıktı.

28.03.2011 17:14  Güncelleme: 17:15

Aksaray Gençlik Spor YADER Sporla çıktığı karşılaşmayı 10-0 galibiyetle kazandı.

Aksaray Gençlik Spor Klüp Başkanı Kadir Yılmaz, Hamza Yanılmaz'ın spor konusunda kendileri başta olmak üzere ilimizdeki çoğu gencin hocası olduğunun altını çizerek, "Hamza Yanılmaz, Elazığ Belediye Başkanlığı öncesinde bizlerin spor hocası idi. Ardından Belediye başkanımız ardından da milletvekilimiz oldu. Hayatının baharı dene bilecek bir yaşta hakkın rahmetine kavuşan Hamza Yanılmaz'ı anmak vefa borcumuzu yerine getirmek adına hafta sonu Yader Sporla yaptığımız maça siyah-kırmızı formalarla Başımız Sağ olsun yazılı pankartlarla çıktık." diye konuştu.

Elazığ'ın en büyük Spor Kulübüyüz

Elazığ'ın en fazla sporcusu bulunan ve en büyük spor kulübü olduklarının altını çizen Kadir Yılmaz, "Aksaray mahallemizde gençlerimizin bir araya gelmeleri boş zamanlarını sporla ilgilenerek değerlendirmeleri, kendileri, ilimiz ve ülkelimiz için faydalı bireyler olmaları konusunda çalışmalar adına 27.07.2009 yılında kurulmuştur. Dostluk ve kardeşlik yolunda bizimle var mısınız sloganıyla yola çıktık ve şu an 1000'e yakın gencin bizzat içerisinde olduğu bir kulüp halini almış durumdayız. Spor sevenler çok daha iyi bilir ki, amatörde seyircisi en fazla olan kulübüz. 1000'e yakın spor sever genci 1000'e yakın taraftarıyla Aksaray Gençlik Spor Kulübü, Elazığ'da en büyük ve en fazla sporcusu olan kulüptür" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Aksaray Gençlik Spordan Yanılmaz’a Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement