Aksaray - MHP'li Topçu'dan, Fidan Açıklaması 'Hukuken Geçerli, Ahlaken Değil' - Son Dakika
Güncel

Aksaray - MHP'li Topçu'dan, Fidan Açıklaması 'Hukuken Geçerli, Ahlaken Değil'

Aksaray - MHP\'li Topçu\'dan, Fidan Açıklaması \'Hukuken Geçerli, Ahlaken Değil\'

MHP'li Topçu'dan, Fidan açıklaması 'Hukuken geçerli, ahlaken değil' MHP Genel Başkanı Yardımcısı Zuhal Topçu, Hakan Fidan'ın, Ak Parti'den milletvekilliği aday adaylığını geri çekmesinin ardından istifa ettiği MİT Müsteşarlığı'na geri atanmasıyla ilgili, "Başvurusunu çektiği andan itibaren tekrar o göreve atanması belki hukuken geçerli olabilir ama ahlaken geçerli değil" dedi.

10.03.2015 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'li Topçu'dan, Fidan açıklaması 'Hukuken geçerli, ahlaken değil'

MHP Genel Başkanı Yardımcısı Zuhal Topçu, Hakan Fidan'ın, Ak Parti'den milletvekilliği aday adaylığını geri çekmesinin ardından istifa ettiği MİT Müsteşarlığı'na geri atanmasıyla ilgili, "Başvurusunu çektiği andan itibaren tekrar o göreve atanması belki hukuken geçerli olabilir ama ahlaken geçerli değil" dedi.

MHP Genel Başkanı Yardımcısı Zuhal Topçu, Aksaray'da bir otelde düzenlenen "Türk Kadınının Toplumdaki Önemi" konulu konferansa katıldı. Konferanstaki konuşmasında MİT müsteşarlığından istifa eden Hakan Fidan'ın, önce Ak Parti'den milletvekili aday adayı olduğu, adaylığını geri çektikten sonra da tekrar MİT Müsteşarlığı'na atanmasına değindi. Topçu, "Kamu görevlilerini devlete ve millete hizmet eden bir kavramlar dahilinde yorumlamak lazım. Başvurusunu çektiği andan itibaren tekrar o göreve atanması belki hukuken geçerli olabilir ama ahlaken geçerli değil. Bunu özellikle vurgulamak istiyoruz. Çünkü, bir devlet memurunun herhangi bir parti mensubiyeti başlığı altında o işi yapması hele en üst düzeyde görev alan bir parti mensubu şeklinde algılanması geçerliliğini ve güvenirliği düşürmüştür. Bunu özellikle belirmek istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray - MHP'li Topçu'dan, Fidan Açıklaması 'Hukuken Geçerli, Ahlaken Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement