Akşehir İtfaiyesi Eğitimlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Akşehir İtfaiyesi Eğitimlerini Sürdürüyor

Akşehir İtfaiyesi Eğitimlerini Sürdürüyor

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Akşehir’deki kamu ve özel kurumlarında başlattığı yangında ilk müdahale eğitimi ve uygulamalı tatbikatları devam ettiriyor.

19.03.2014 16:54

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Akşehir'deki kamu ve özel kurumlarında başlattığı yangında ilk müdahale eğitimi ve uygulamalı tatbikatları devam ettiriyor.

Bu eğitim ve tatbikatlar kapsamında özel bir kolejde eğitim veren Akşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Yüksel Akgöl ve görevli personel, okul bahçesinde uygulamalı olarak yangın tüpleri ile yangına müdahale ve yanan LPG tüpünün nasıl söndürüleceğini gösterdi. Yine eğitimler kapsamında İtfaiye Müdürlüğü tarafından Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi İhtisas Spor Kulübü üyelerine yönelik de bir yangın eğitimi verildi. Akşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen eğitimde hurdaya ayrılmış olan bir minibüste yangın çıkarılarak tatbikat da yapıldı. Akşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Akşehir'deki kurumlarda eğitimlerinin süreceği belirtilerek, eğitim almak isteyen kurumlara her türlü yardımın verileceği bildirildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir İtfaiyesi Eğitimlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement