Akseki Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Akseki Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Toplantısı Yapıldı

Akseki Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısı yapıldı.

02.05.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akseki Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısı yapıldı.

Belediye Başkan Mustafa İsmet Uysal başkanlığındaki toplantıda, nisan ayında alınan kararlar yeniden okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda, 2015 yılı gider kesin hesabı ile kesin gelir hesapları görüşüldü. Belediyenin, 2015 yılı kesin gelirinin 9 milyon 411 bin 116 lira, kesin giderinin ise 7 milyon 811 bin 575 lira olduğu belirtildi. Yapılan oylama sonucunda belediyenin kesin gelir ve gider hesapları oy birliği ile onaylandı.

Toplantının bir diğer gündem maddesinde ise belediye başkanlığı bünyesinde plan ve proje müdürlüğü kurulmasına karar verildi.

8. derecedeki 2 personelin şeflik sınavlarında şefliği kazanması nedeni ile bu personellerin norm kadrolarının 5. dereceye yükseltilmesine karar verildi.

Özel bir firma tarafından Emiraşıklar mahallesi yakınlarında yapılacak olan yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı üretim tesisi alanında güneş enerjisine dayalı elektrik üretim santrali yapılacağından 126 ada 4 parsel ve 127 ada 63 ve 73 parsellerdeki yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı üretim tesis alanı için "güneş enerjisine dayalı elektrik üretim santrali uygulama imar planı" nın 1 bölü 5000 imar planının daha önce Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandığı ve 1 bölü 1000'lik imar planının ise Akseki Belediye Meclisi tarafından da onaylanmasına oy birliğiyle karara bağlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement