Akseki'de Bayramlaşma Törenleri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Akseki'de Bayramlaşma Törenleri Düzenlendi

Akseki Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığında bayramlaşma törenleri düzenlendi.

07.10.2014 12:34

Akseki Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığında bayramlaşma törenleri düzenlendi.

Akseki Belediye Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma etkinliğine Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Genel Başkanı Vehbi Güleç, eski CHP milletvekili Tayfur Süner ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, yaptığı konuşmada, bayramların kaynaşma ve kucaklaşmanın yaşandığı günler olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bayramlar bizler için çok önemli günlerdir. Bu özel günler, eski ile yeninin harmanlandığı, eskinin hatırlandığı, yeninin de inşasının yapıldığı günlerdir. Bu anlamda bize ait değerlerin yaşatılması bayramlarda daha yoğun duygularla mümkün olabiliyor. Buradan dünyadaki bu olumsuz gelişmelerin inşallah sona erip hayra dönüşmesini temenni ediyorum."

AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşmaya, İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akseki'de Bayramlaşma Törenleri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement