Tatvan Belediye Başkanı Aksoy'dan Tatvan Gençlerbirliği Spora Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tatvan Belediye Başkanı Aksoy'dan Tatvan Gençlerbirliği Spora Ziyaret

Tatvan Belediye Başkanı Aksoy, geçen hafta Cizre Spor ile yapacağı deplasman maçı öncesi çıkan olaylarda yaralanan Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncularını ziyaret etti.

10.03.2015 15:17  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, geçen hafta Cizre Spor ile yapacağı deplasman maçı öncesi çıkan olaylarda yaralanan Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncularını ziyaret etti.

Aksoy, Tatvan Gençlerbirliği Spor oyuncularına yapılan saldırıları kınayarak, yaralanan futbolculara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Futbolun temelinin, dostluk ve kardeşlik olduğunu belirten Aksoy, şöyle konuştu:

"Cizre'de, takımımıza karşı gerçekleşen saldırıdan dolayı yaşadığım derin üzüntüyü belirtmek isterim. Futbol her şeyden önce dostluk ve kardeşliktir. Sporun icra edildiği bu gibi ortamlarda yaşanan şiddet olayları, futbola gölge düşürmektedir. Bugüne kadar imkanlarımız dahilinde ilimizin ve ilçemizin temsilcisi olan Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü takımının yanında olduk. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Kendilerine şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum."

Ziyarette Aksoy'a, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan Belediye Başkanı Aksoy'dan Tatvan Gençlerbirliği Spora Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement