Aküye Bağladığı Vantilatörle Serinledi - Son Dakika
Güncel

Aküye Bağladığı Vantilatörle Serinledi

Aküye Bağladığı Vantilatörle Serinledi

Nemden dolayı hissedilir sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu Adana'da tatil için kent dışına çıkamayanlar, serinlemek için hafta sonunu parklardaki ağaç altlarında geçirdi.

23.07.2011 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nemden dolayı hissedilir sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu Adana'da tatil için kent dışına çıkamayanlar, serinlemek için hafta sonunu parklardaki ağaç altlarında geçirdi. Bir sürücünün ise klimasız otomobilinde aküye bağladığı vantilatörle serinlemeye çalışması dikkat çekti.

Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ölçümlerine göre, Adana'daki en düşük hava sıcaklığı 32, en yüksek ise 37 dereceye ulaştı. Artan sıcaklardan bunalanlar hafta sonunu yayla ve deniz kıyılarında geçirdi. Tatile çıkamayanlar ise Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park ve Atatürk Parkı'na koştu. Parktaki ağaçların gölgesinde serinleyen aileler piknik yaparken, sıcaktan bunalan çocuklar ise tehlikeye aldırış etmeden sulama kanallarına girdi.

Sıcağa rağmen trafiğe çıkmak zorunda kalan bir sürücünün klimasız otomobilinde aküye bağladığı kablolarla çalıştırdığı vantilatörle serinlemeye çalışması dikkat çekti. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aküye Bağladığı Vantilatörle Serinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement