Akyazı Belediye Başkanı Akcan Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Akyazı Belediye Başkanı Akcan Projeleri Yerinde İnceledi

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ilçede yapılan projeleri yerinde inceledi.

09.12.2015 10:17

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ilçede yapılan projeleri yerinde inceledi.

Akcan, Akyazı Askerlik Şubesi karşısında yapımı tamamlanan Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama Derneği için yapılan binayı incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, derneğin, ilçede afete karşı bilinçlendirme ve afete hazırlama, arama kurtarma gibi önemli bir görevini üstleneceğini söyledi.

Prefabrik binanın iç ve dış çalışmalarını tamamladıklarını belirten Akcan, "Bina çevresinde ve eğitim alanında şu anda sadece peyzaj düzenleme çalışmalarımız kaldı. İnşallah onları da en kısa süre içerisinde tamamlayarak dernek binamızı ve eğitim alanımızı tamamlamış olacağız" dedi.

Karacasu Rekreasyon Projesinde yapılan çalışmaları da inceleyen Akcan, çalışmalarla ilgili olarak zemin ve beton dökme çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti. Projede kısa zamanda oldukça ilerleme kaydedildiğini anlatan Akcan, "Projemiz toplamda 2,5 kilometre uzunluğunda olacak. Akyazı Belediyesi olarak DSİ tarafından yapılan çalışmalar ile bu alanın çevresine yürüyüş yolları, oturma alanları, piknik alanları, kamelyalar, bisiklet yolları, çocuk oyun grupları, spor alanları, kafeteryalar inşa edeceğiz. Projemiz tamamlandığında Akyazı'mızın mavi gerdanlığı olacak Karacasu Rekreasyon Projemiz tertemiz akan suyun etrafında ailelerin huzurla zaman geçirdiği hoş ve nezih bir mekan olacak" diye konuştu.

Trafik Park ile ilgili olarak yapılan çalışmaları inceleyen Akcan, şunları kaydetti:

"Akyazı İnönü Mahallesi'nde baştan sona tüm çalışmaları Akyazı Belediyesi tarafından yapılan trafik parkımızda yol, şerit çizgisi, asfalt, trafik lambaları ve levhaları, tabelalar, ilk yardım eğitimlerinin verileceği bina ve derslik yapımı, test sürüşü araçlarının getirilmesi gibi tüm çalışmalarımızı tamamladık. Trafik parkımızda ekiplerimiz şu anda çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında peyzaj çalışmalarını yürütüyor. Çok kısa bir süre içerisinde trafik parkımızın açılışını yaparak ilçemizin hizmetine sunacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akyazı Belediye Başkanı Akcan Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement