Akyazı'da Yeni Köprü Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Akyazı'da Yeni Köprü Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Akyazı Taşburun'a verdiğimiz sözü tutuyoruz.

22.06.2016 15:45

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Akyazı Taşburun'a verdiğimiz sözü tutuyoruz. Bölgeye 110 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz." dedi.

Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Taşburun Mahalle sakinlerinin yeni bir köprü talebini daha önce ilettiklerini söyledi.

Ekiplerin bölgede incelemelerde bulunduğunu ve mevcut köprünün yerine yeni bir köprünün inşa edilmesinin gerekliliğinin raporlarla ortaya çıktığını vurgulayan Toçoğlu, "Derhal proje çalışmalarının başlatılması için hazırlıklara başladık. Şu anda proje hazır. Mevcut köprünün 50 metre ilerisinde yeni bir köprü inşa edeceğiz. İhale tamamlandı. Kısa süre içinde çalışmalar başlayacak." diye konuştu.

Toçoğlu, yeni köprünün 110 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde olacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Taşburun, Hanyatak Taşyatak ve Ballıkaya mahallelerini Akyazı'ya bağlayacak olan yeni köprü, bölge ulaşımına da maksimum güvenlik getirecek. Halihazırda kullanılan köprü artık ihtiyacı karşılayamıyordu. İnşallah bu yeni projemizin tamamlanmasıyla şehrin birçok noktasında başlatmış olduğumuz yeni köprü çalışmalarına da bir yenisini daha eklemiş olacağız. Bu konuda ihtiyaçlar dahilinde gerekli adımları atmayı sürdüreceğiz. Taşburun Köprüsü Akyazı'mıza hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akyazı'da Yeni Köprü Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement