Akyurt Belediyesi Okullara Temizlik Ürünleri Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Akyurt Belediyesi Okullara Temizlik Ürünleri Dağıttı

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte Akyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından okullara temizlik malzemesi dağıtıldı.

03.10.2015 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte Akyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından okullara temizlik malzemesi dağıtıldı.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve Kaymakam Tuğba Yılmaz, Kalaba Mahallesi'ndeki Yakupoğlu Ortaokulu Müdürü İhsan Ünlü'ye temizlik ürünlerini teslim ederken, öğrencilere de kırtasiye malzemesi hediye etti.

Kaymakam Yılmaz, görev yaptığı ilçelerde okulların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini, Akyurt'ta bu sorunların belediye tarafından ortadan kaldırılmış olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Başkan Ayantaş ise okulların fiziksel her türlü ihtiyacının belediye tarafından karşıladığını belirterek, "Belediyemiz güçlü bir belediye. Birçok konuyu artık sorun olmaktan çıkardık. İyi bir sistem oturttuk. Bu sağlam zeminde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Ayrıca belediyenin okullarda başlattığı atık pil toplama kampanyasında en çok atık pili toplayan okul olan Yakpuoğlu Ortaokulu'na spor malzemeleri de hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akyurt Belediyesi Okullara Temizlik Ürünleri Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement