Alacak Verecek Kavgasında Kan Döküldü: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Alacak Verecek Kavgasında Kan Döküldü: 2 Yaralı

Alacak Verecek Kavgasında Kan Döküldü: 2 Yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir metal atölyesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı.

20.11.2014 16:04

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir metal atölyesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir metal atölyesinde minibüsle gelen E.A. ile kardeşi S.A., aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduğu öğrenilen Ş.Y ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte çıkan arbedede E.A. sırtından, Ş.Y. ise sol baldırından yaralandı. Olayın ardından E.A. ile S.A. geldikleri araçla olay yerinden kaçarken yaralanan Ş.Y. için iş yeri arkadaşları ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ş.Y. tedavi altına alınırken, E.A. ile S.A. polis ekipleri tarafından Kartepe Arslanbey'de yakalandı. Sırtından yaralanan E.A. ise İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alacak Verecek Kavgasında Kan Döküldü: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement