Alaçam Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Alaçam Belediyesinde Devir Teslim Töreni

Alaçam Belediyesinde Devir Teslim Töreni

Alaçam'da yeni AK Partili Belediye Başkanı Hadi Uyar, bir önceki dönemin Belediye Başkanı İlyas Acar'dan görevi devraldı.

04.04.2014 19:53  Güncelleme: 20:40

Alaçam ilçesinin yeni AK Parti'li Belediye Başkanı Hadi Uyar, bir önceki dönem Belediye Başkanı İlyas Acar'dan görevi devraldı.

Düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Belediye önünde yapılan törende konuşma yapan Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, bir önceki dönem belediye başkanına bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Başkan Uyar, ayrıca kendisine gösterilen güven ve destekten ötürü ilçe halkına, seçim çalışmalarında yanında olan il ve ilçe teşkilatlarının tüm kademelerine de ayrı ayrı teşekkür ederek, seçim beyannamesinde taahhüt ettiği tüm projeleri hemen yerine getirmek için çalışmalarına ara vermeden başlayacaklarını söyledi.

İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Devir teslim törenine şahitlik etmek için sizlerle birlikte, bizlerde il teşkilatı olarak buradayız. Bir önceki dönem Alaçam'da hizmet eden belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerine, belediye çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Demokrasilerde yerel seçimler 5 yılda bir yapılır. 5 yılda halkımız seçimle birlikte ilçeye hizmet edecek başkanını, meclis üyelerini seçiyor. Alaçam halkımızın teveccühü doğrultusunda başkanımız Hadi Uyar kardeşimiz seçildi. Ülkemize, ilimize, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmalarının ardından kesilen kurbanın kanını Başkan Köktaş, Başkan Uyar'ın alnına sürerek hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaçam Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement