Alanya - Fransız Askeri Gemi Alanya'da - Son Dakika
Güncel

Alanya - Fransız Askeri Gemi Alanya'da

Alanya - Fransız Askeri Gemi Alanya\'da

Fransız askeri gemi Alanya'da Antalya'nın Alanya İlçesi'ne demirleyen Fransız Fırkateyni FS Montcalm'ın komutanı, kaymakam ve belediye başkanını ziyaret etti.

14.09.2015 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız askeri gemi Alanya'da

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne demirleyen Fransız Fırkateyni FS Montcalm'ın komutanı, kaymakam ve belediye başkanını ziyaret etti.

Limana demir atan geminin komutanı Vincend Du Gardin ile Antalya Deniz Komutanı Deniz Albay Sedat Akkuş, Kaymakam Hasan Tanrıseven ile Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. Antalya Deniz Komutanı Sedat Akkuş, 5 yıl aradan sonra Alanya'ya ilk kez bir askeri geminin demirlediği belirterek, Fransız gemi personelinin 5 gün boyunca ilçenin tarihi mekanları gezeceğini söyledi.

Alanya'da olmaktan mutlu olduklarını belirten FS Montcalm'ın Komutanı Vincend Du Gardin de "Daha önce Antalya'ya gelmiştik fakat Alanya'ya ilk kez geliyoruz. Dinlenme ve ikmal ihtiyaçlarımızı giderdikten sonra Alanya'yı gezme fırsatı bulacağız. Bugün ilk olarak belediye başkanını ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu aktaran Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, misafirlere Alanya resminin bulunduğu tablo hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya - Fransız Askeri Gemi Alanya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement