Alanyaspor Teknik Direktörü Altıparmak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Alanyaspor Teknik Direktörü Altıparmak Açıklaması

Alanyaspor Teknik Direktörü Altıparmak Açıklaması

Mehmet Altıparmak, "Rakibimiz ligin sonlarında yer alabilir fakat hiçbir maç oynanmadan alınamaz" dedi.

20.03.2014 18:14  Güncelleme: 09:07

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Alanyaspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Rakibimiz ligin sonlarında yer alabilir fakat hiçbir maç oynanmadan alınamaz. O yüzden sahaya çıkarak gereken mücadeleyi yapacağız" dedi.

Ligde hafta sonu deplasmanda Bozüyükspor ile karşılaşacak Alanyaspor, hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan son antrenmana sakatlığı bulunan Ekrem ve Koray katılmadı.

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Altıparmak, içeride kazanma geleneklerini geçen hafta Bandırmaspor karşısında sürdürdüklerini, böylece bir rakiplerinin de önünü kesmiş olduklarını söyledi.

Şimdi deplasmanda zorlu bir maçın kendilerini beklediği dile getiren Altıparmak, tüm maçların final niteliği taşıdığını kaydetti.

Futbolda rakibin büyüğü küçüğü diye bir şey olamayacağını vurgulayan Altıparmak, "Diğer maçlarımıza nasıl hazırlanmışsak, Bozüyükspor maçına da o ciddiyetle hazırlandık. Kazanmak için her şeyi yapacağız ve inşallah kazanarak Alanya'ya döneceğiz. Rakibimiz ligin sonlarında yer alabilir fakat hiçbir maç oynanmadan alınamaz. O yüzden sahaya çıkarak gereken mücadeleyi yapacağız" dedi.

Alanyaspor kafilesi, antrenmanın ardından karayolu ile Bozüyük'e hareket etti. 20 kişilik futbolcu kafilesi, bu gece Afyon Sandıklı'daki bir termal otelde konakladıktan sonra yarın Bozüyük'e gidecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alanyaspor Teknik Direktörü Altıparmak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement