Alaşehir Ata'yı Andı - Son Dakika
Yerel

Alaşehir Ata'yı Andı

Alaşehir Ata\'yı Andı

Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 77’nci yıldönümü Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de düzenlenen etkinliklerle anıldı.

10.11.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 77'nci yıldönümü Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Alaşehir'de Atatürk'ü anma programı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunumu ile başladı. Alaşehir Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü anma programı sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Meydandaki törene Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Alaşehir 2. Şoför Er Eğitim Alayı Alay Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Kıyıcı, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Yanıkoğlu, askeri erkan, daire müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki çelenk sunumunun ardından Alaşehir Anadolu Lisesinde 'Atatürk'ü anmak ve anlamak' konulu bir program gerçekleştirildi. Anadolu Lisesindeki programda öğrenciler tarafından Atatürk'le ilgili çeşitli şiirler ve yazılar okundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir Ata'yı Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement