Alaşehir Belediyesi'nin Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Alaşehir Belediyesi'nin Mutlu Günü

Alaşehir Belediyesi\'nin Mutlu Günü

Alaşehir Belediyesi Basın Birimi personeli ve Alaşehir Meclis üyesi İclal Altınay’ın oğlu Alperen Altınay ile Damla Taş Alaşehir Belediyesi nikah salonunda gerçekleşen nikah töreni ile dünyaevine girdi.

20.05.2016 10:09

Alaşehir Belediyesi Basın Birimi personeli ve Alaşehir Meclis üyesi İclal Altınay'ın oğlu Alperen Altınay ile Damla Taş Alaşehir Belediyesi nikah salonunda gerçekleşen nikah töreni ile dünyaevine girdi. Genç çiftin nikahını Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban kıyarken, nikaha çok sayıda davetli ve belediye personeli katıldı.

Alaşehir Belediyesi Basın Birimi personeli Alperen Altınay ile Damla Taş Alaşehir Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah töreni ile dünyaevine girdi. Çok sayıda davetli ve belediye personelinin katıldığı nikahı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban kıydı.

Genç çiftin nikahını kıyan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban çiftlere ömür boyu mutluluk temennisinde bulunurken, "Evlilik çok önemli bir kurum. Karşılıklı saygı ve sevgiye dayanıyor. Birbirinize olan bağınızı ve saygınızı hiçbir zaman yitirmeyin. Bir ömür boyu hastalıkta ve sağlıkta birbirinize hep destek olun. Her gününüz, her geceniz şu anki gibi olsun. Yüzünüzdeki gülüş ve heyecan hiç eksik olmasın. Mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Nikah akdinin sonlanmasının ardından Başkan Karaçoban, nikah cüzdanını gelin Damla Altınay'a takdim ederek bir ömür boyu mutluluk diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir Belediyesi'nin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement