Ald Automotıve'den Geleceğe Işık Tutan Destek - Son Dakika
Güncel

Ald Automotıve'den Geleceğe Işık Tutan Destek

Ald Automotıve\'den Geleceğe Işık Tutan Destek

Türkiye'de operasyonel kiralama hizmeti veren ALD Automotive, toplumsal sorumluluk kapsamında 'Küçük Bir Çantaya Koca Bir Dünya Sığar' projesini gerçekleştirdi.

22.10.2016 11:23  Güncelleme: 11:24

ALD çalışanları, üniversite öğrencisi iki gönüllü tarafından sosyal medyada başlatılan projede Konya Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye ürünleri ve kitap desteğinde bulundu.

ALD Automotive, 'Küçük Bir Çantaya Koca Bir Dünya Sığar' adlı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Konya Pınarbaşı Barbaros İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldi. ALD çalışanları tarafından çantalarda set haline getirilen hediyeler proje kapsamında 53 öğrenciye takdim edildi.

Kurdukları sistemin basit olması nedeniyle büyüdüğünü ve kendilerinin hayal ettiklerinin ötesine geçtiğini belirten Ezgi Dilan Yüksel ve Çiğdem Kaplan, "Geleceğe Işık Tut olarak, ALD Automotive'in bize verdiği destek için çok teşekkür ederiz. Her zaman birlikte hareket ederek daha çok okula ulaşmayı diliyoruz."diye konuştu.

ALD, geçtiğimiz yıllarda 'Düşlerimi Boyar Mısın?' projesi kapsamında Göztepe SSK Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören çocuklar için tahsis edilen bir odayı dekore ederek çocukların kitap okuyabilecekleri, oyun oynayabilecekleri, aktivite yapabilecekleri, çizgi film izleyebilecekleri özel bir mekâna dönüştürmüştü. ALD Automotive, bağlı bulunduğu finans kuruluşu Societe Generale gibi sosyal sorumluluk projelerine önem veriyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre sosyal sorumluluk projelerine destek devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ald Automotıve'den Geleceğe Işık Tutan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement