Ali Kılıç: İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyeciliğin Sözünü Veriyorum - Son Dakika
Güncel

Ali Kılıç: İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyeciliğin Sözünü Veriyorum

Ali Kılıç: İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyeciliğin Sözünü Veriyorum

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç,"Halktan kaçan, hesap vermekten korkan bir yönetimi değil size sürekli hesap veren ve sizlerle birlikte yol alacak "İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyeciliğin' sözünü veriyorum" dedi.

26.02.2014 15:24

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç,"Halktan kaçan, hesap vermekten korkan bir yönetimi değil size sürekli hesap veren ve sizlerle birlikte yol alacak "İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyeciliğin' sözünü veriyorum" dedi.

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, yerel seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Sürdürdüğü mahalle çalışmalarının sadece seçimle sınırlı olmadığını, Belediye Başkanlığı döneminde haftalık halk günü ve belirli periyotlarla mahallelerde düzenlenecek olan halk meclisleri yoluyla sorunları çözmek için halka danışacaklarını belirten Kılıç, "Politika halk için, halkın beklenti ve sorunlarını karşılamak üzere yapılır. Ben sizlerden görev değil hizmetinizde bulunmak için adayım. Sorunlarınızı ve beklentilerinizi çok iyi biliyorum. Maltepemizin 18 mahallesini karış karış gezerek, sizlerle birlikte seçim bildirgemi hazırladım. Bu çalışmamamızı Belediye Başkanlığı döneminde de gerçekleştireceğiz. Halktan kaçan, hesap vermekten korkan bir yönetimi değil size sürekli hesap veren ve sizlerle birlikte yol alacak "İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyeciliğin' sözünü veriyorum" dedi.

-"MALTEPE'DE HEDEFİMİZİ YÜZDE 60"-

30 Mart'ta düzenlenecek olan Yerel Seçimlerde Maltepe'de hedeflerinin yüzde 60 olduğunu açıklayan Kılıç, "Burası 5 yıl daha CHP yönetiminde olacak ve ondan sonra da yıllarca "Sosyal Demokratların' sarsılmaz kalesi olacak. Maltepe'de sevgi kazanacak, sevginin kazanabilmesi için hepimizin mücadele etmesi gerekiyor. Ülkemizin bu kadar rüşvet ve yolsuzluklara bulaştığı bir ortamda sizlerin sessiz kalması ve köşelerinde oturması beklenmemelidir. Çünkü bu ülke bizim, bu Cumhuriyet bizim. Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkmak boynumuzun borcudur" dedi.

-"MALTEPEMİZİ RANT VE TALAN SEVDALILARINA DEĞİL HALKIMIZA TESLİM EDECEĞİZ"-

Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçen son ses kaydının ortaya çıkması sonucunda Maltepe'de düzenlenen geniş katılımlı yürüyüşte söz alan Kılıç, ses kaydında geçen "Maltepe ve Samandıra Paraları" cümlelerine dikkat çekerek, "Gün birlik günüdür. Maltepemizi rant ve talan sevdalılarına değil, halkımıza teslim edeceğiz. Onurlu nöbeti devralacağız bir daha yanmamak üzere haramzadelerin ampulünü patlatacağız. Burada binlerce Maltepelilerle birlikte soruyoruz, "Bilal oğlan söyle Maltepe'de neyi çaldınız?' Cevap veremezler. Ama halkımızla birlikte özlem duyulan temiz siyaseti önce Yerelde 30 Mart'ta inşa edeceğiz. Halkımıza yakışır gün ışığında şeffaf yönetimle emek ve alınteri kazanacak" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ali Kılıç: İnsan Odaklı Sosyal Demokrat Belediyeciliğin Sözünü Veriyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement