Aliağa'da Yağmur Duasına Çıktılar - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Yağmur Duasına Çıktılar

Aliağa\'da Yağmur Duasına Çıktılar

İzmir’in Aliağa ilçesine bağlı Hacıömerli Mahallesi sakinleri, yağmurların mevsim normallerinin altında kalmasından dolayı yağmur duası yaptı.

09.05.2016 11:36

İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Hacıömerli Mahallesi sakinleri, yağmurların mevsim normallerinin altında kalmasından dolayı yağmur duası yaptı.

Köy girişinde yapılan duaya onlarca vatandaş katıldı. Çevre mahallelerden de katılımın olduğu yağmur duasında vatandaşlar ellerini semaya açtı. Gencinden yaşlısına her kesimin katıldığı yağmur duası sonrası katılımcılara, keşkek, etli kuru fasulye, pilav, sarıaş tatlısı ve ayran ikram edildi.

Yağmur duası ile birlikte köy hayrının da gerçekleştirildiği programa, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, İlçe Jandarma komutanı Volkan Gürler, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hacıömerli mahallesi sakinleri olarak ikinci kez köy hayrını gerçekleştirdiklerini belirten Hacıömerli Mahalle Muhtarı Ali Dündar, "Uzun süredir beklediğimiz yağmurların toprağa düşmemesi üzerine mahalle halkı olarak yağmur duası yapmaya karar verdik. Köy hayrımızı en son iki sene önce yapmıştık. İnşallahbu dua ve hayır yemeği ile birlikte rabbim bizlere yağmuru ve bereketi verir. Hayrın gerçekleşmesinde emeği geçen ve etkinliğimize katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Yağmur Duasına Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement