Aliağa, Poyracık Bilir Altayspor'a Odaklandı - Son Dakika
Yerel

Aliağa, Poyracık Bilir Altayspor'a Odaklandı

Aliağa, Poyracık Bilir Altayspor\'a Odaklandı

Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi’nin 9. haftasında karşı karşıya geleceği Poyracık Bilir Altayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

18.11.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi'nin 9. haftasında karşı karşıya geleceği Poyracık Bilir Altayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Aliağa takımın oyuncuları, Değirmendere Tesisleri'nde teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Takım, Poyracık Bilir Altayspor ile 22 Kasım Pazar günü yapacağı maç öncesi antrenmanını pas ve taktik çalışması ile devam ettirdi. Yaklaşık iki saat süren antrenman dar alanda çift kale maç ile son buldu. Sakat futbolcunun bulunmadığı sarı siyahlı ekipte tüm futbolcular idmanda yer aldı.

Ligin zirvesinde yer alan Aliağa, maç fazlasıyla 17 puana sahip. Maç eksiği olan Poyracık Bilir Altayspor ise 16 puanla 2. sırada yer alıyor. Şampiyonluk yolunda önemli bir maç olacak mücadelede saha avantajını iyi kullanmak isteyen Aliağa, Aliağa Şehir Stadında oynanacak maçtan galip ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Maç eksiği ile liderin sadece 1 puan gerisinde bulunan Poyracık Bilir Altayspor ise, deplasmandan alacağı galibiyetle Aliağa'dan lider olarak ayrılmayı hedefliyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa, Poyracık Bilir Altayspor'a Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement