Alıcı Kılığına Giren Polisten Uyuşturucu Tacirlerine Suçüstü - Son Dakika
Güncel

Alıcı Kılığına Giren Polisten Uyuşturucu Tacirlerine Suçüstü

Alıcı Kılığına Giren Polisten Uyuşturucu Tacirlerine Suçüstü

Bağcılar’da çocuklarıyla birlikte uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahsı takibe alan polis, alıcı kılığına girip zanlıları suçüstü yakaladı.

16.02.2015 11:34

Bağcılar'da çocuklarıyla birlikte uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahsı takibe alan polis, alıcı kılığına girip zanlıları suçüstü yakaladı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir şahsın çocuklarıyla birlikte uyuşturucu hap sattığını belirledi. Yapılan araştırmalarda zanlıların uyuşturucu maddeleri Bağcılar, Başakşehir, Sultangazi ve Esenyurt'ta bulunan ikamet adreslerinde sakladığı tespit edildi. Alıcı kılığına giren polis, C.S. (48) ve G.S. (17) isimli şahsılardan para karşılığı 12 adet uyuşturucu hap satın aldı. Polise uyuşturucu hap satan C.S. ve G.S. suçüstü yakalandı. Belirlenen adreslerde eş zamanlı olarak yapılan aramalarda ise 3 bin 961 adet uyuşturucu hap, 40 gram uyuşturucu hap tozu, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 775 TL para, 25 adet fişek ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan C.S, G.S. ve İ.S. (27) isimli erkek zanlılar ile Y.P. (38) ve S.Ç. (55) isimli kadın zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan C.S. ve G.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Kirazlı Mahallesi'nde bulunan bir adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edildi. Evi takibe alan polis, araçla çıkan iki kişiyi takibe aldı. Aracın yanına gelerek uyuşturucu madde satın aldığı belirlenen G.V. (29) ve A.K. (29) ile araçta bulunan B.E. (31) ile G.B.B. (29) isimli kadın gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada "fişek" diye tabir edilen 11 adet satışa hazır eroin ele geçirildi. Söz konusu adrese düzenlenen baskında ise O.E. (54) ve M.E. (25) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Evde yapılan aramada fişek diye tabir edilen 6 adet satışa hazır bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan O.E, B.E. ve G.B.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alıcı Kılığına Giren Polisten Uyuşturucu Tacirlerine Suçüstü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement