Alima Yeni Malatyaspor, Azuka Izu'nun Lisansını Çıkardı - Son Dakika
Spor

Alima Yeni Malatyaspor, Azuka Izu'nun Lisansını Çıkardı

Alima Yeni Malatyaspor, Azuka Izu\'nun Lisansını Çıkardı

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, yaklaşık 1 ay önce transfer ettiği ancak lisans işlemleri halledilemediği için ikinci yarının ilk 2 haftasında faydalanamadığı Nijeryalı Azuka Izu’nun lisansını çıkardı.

29.01.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, yaklaşık 1 ay önce transfer ettiği ancak lisans işlemleri halledilemediği için ikinci yarının ilk 2 haftasında faydalanamadığı Nijeryalı Azuka Izu'nun lisansını çıkardı.

Alima Yeni Malatyaspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında daha önce anlaşma sağladığı ve yaklaşık 1 aydır takımla antrenmanlara çıkan Azuka'nın lisansını çıkardı.

En son Kazakistan'ın Irtysh Pavlodar takımında forma giyen Nijeryalı futbolcu, lisans işlemleri halledilemediği için 1461 Trabzonspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında forma giyememişti. Lisansı çıkarılan Azuka Izu görev verilmesi halinde ligin 20. haftasında deplasmanda oynanacak Alanyaspor müsabakasında forma giyebilecek.

Nijeryalı Azuka, Türkiye'de daha önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kahramanmaraşspor formaları giymişti. Orta saha ve forvet bölgelerinde görev yapabilen Azuka Izu performansıyla Alanya kampında en göze batan isim oldu.

27 yaşındaki Azuka, PTT 1. Lig'de toplamda 28 karşılaşmaya çıktı ve 9 gol kaydetti.

Yeni Malatyaspor devre arası transferinde şu ana kadar Azuka dışında Umut Nayir, Sandro Gotal, Serhat Ayvaz, Sedat Ağçay, Erkan Sekman ve Yiğitcan Erdoğan'ı kadrosuna kattı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alima Yeni Malatyaspor, Azuka Izu'nun Lisansını Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement