Erdoğan, 15 Yıl Önceki Hedefini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, 15 Yıl Önceki Hedefini Gerçekleştirdi

Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'ndeki günlerinde "Hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır" şeklindeki hedefini 15 yıl sonra gerçekleştirdi.

28.08.2014 09:44  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'ndeki günlerinde "Allah nasip ederse nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır" dediği ortaya çıktı.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in Basın Danışmanı ve Gazeteci-Yazar Bilal Çetin'in 2003 yılında yayınlanan "Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı: Tayyip Erdoğan" isimli kitabında Erdoğan'ın nihai hedef olarak, Çankaya Köşkü'ne çıkarak cumhurbaşkanı olmayı belirlediği anlatılıyor.

"ENGELLERİ TEKER TEKER AŞACAĞIM"

Çetin'in kitabında Erdoğan'ın ziyarete gelenlere "Önüme hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın bu engelleri teker teker aşacağım. Ferhat'ın Şirin' kavuşması gibi ben de milletime bir gün kavuşacağım. Allah'ın izni ve milletin sağduyusu ile Türkiye'nin en büyük partisini kuracağım ve bir gün Başbakanlık koltuğuna oturacağım. Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim, Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır" dediği aktarılıyor.

HEDEFİNE 15 YIL SONRA ULAŞTI

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna bugün oturacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevinde belirlediği hedefe 15 yıl sonra ulaştığı görülüyor.

Erdoğan, 15 Yıl Önceki Hedefini Gerçekleştirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan, 15 Yıl Önceki Hedefini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • orjinal: muhtar bile olamaz dedikleri zaten muhtarlıga aday olmazda ondan. 18 4 Yanıtla
  • kaan yıldırım: evet zamanın kanunlarına göre muhtar bile olamazdı, akp 2002 de seçimi kazandığında siyasi yasağı vardı, sağolsun o zamanki cehape lideri !! deniz baykal siyasi yasağının kaldırılması için akp'ye destek oldu ancak öyle başbakan olabildi. yani kısacası ülkenin şu anki duruma gelmesinin iki sorumlusu varsa ilk sorumlusu 2002 temmuzda erken seçim diye tutturan devlet bahçeli ikinci sorumlusu da siyasi yasağın kaldırılmasına destek veren deniz baykaldır. ne acıdır ki devlet bahçeli halen mhp nin başında deniz baykalda kk gider ben yine başa gelebilir miyim diye düşünüyor, işte muhalefetin durumu bu 15 2 Yanıtla
  • kam: emin cölaşan nerde ya muhtarmı oldu acaba 0 0 Yanıtla

Advertisement