Allianz Türkiye'de Atama - Son Dakika
Güncel

Allianz Türkiye'de Atama

Allianz Türkiye\'de Atama

Türkiye’nin sigorta markası Allianz'ta, Özlem Özer, Allianz Türkiye’nin iç iletişim stratejisinin oluşturulması ve uygulamasından sorumlu olacak.

25.08.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin sigorta markası Allianz'ta, Özlem Özer, Allianz Türkiye'nin iç iletişim stratejisinin oluşturulması ve uygulamasından sorumlu olacak.

Allianz açıklamasına göre, Allianz Türkiye Kurumsal İletişim Departmanı'nda İç İletişim Müdürü olarak göreve başlayan Özer, Allianz çatısı altında yer alan tüm şirketlerin iç iletişim stratejisinin oluşturulması ve uygulamasından sorumlu olacak.

Özer, lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde tamamladıktan sonra, aynı üniversitede Pazarlama İletişimi alanında yüksek lisans eğitimi aldı.

Kariyerine 2007 yılında Zarakol İletişim'de başlayan Özer, kurumsal iletişim alanlarında birçok farklı sektörde hizmet verdi. Yapı Kredi Bankası'nda Basın İlişkileri ve İç İletişim Yöneticisi olarak çalışan Özer, Allianz'a katılmadan önce OMV Petrol Ofisi'nde Kurumsal Marka ve İç İletişim Müdürü olarak görev yapıyordu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Allianz Türkiye'de Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement