Alman Çift Guruna Yediremedi, Kayboldukları Etabı Tamamladı - Son Dakika
Dünya

Alman Çift Guruna Yediremedi, Kayboldukları Etabı Tamamladı

Alman Çift Guruna Yediremedi, Kayboldukları Etabı Tamamladı

Emekli makine mühendisi 79 yaşındaki Johannes Kirschke ile 72 yaşındaki eşi Barbara Christine, hafta başında 17 kilometrelik Kayra Yolu'nda yürüyüşe çıkmış, kısa süreliğine birbirlerinden ayrıldıklarında kaybolmuşlardı.

26.09.2016 10:52

Emekli makine mühendisi 79 yaşındaki Johannes Kirschke ile 72 yaşındaki eşi Barbara Christine, hafta başında 17 kilometrelik Kayra Yolu'nda yürüyüşe çıkmış, kısa süreliğine birbirlerinden ayrıldıklarında kaybolmuşlardı. Ormanlık ve dağlık alanda tek başlarına kabus dolu bir gece geçiren Alman çift, ertesi gün jandarma ekiplerince bulunmuştu.

BİR SENE BEKLEYEMEDİ

Eski maraton koşucusu Johannes Kirschke, Nepal'de 3 kez Everest'e tırmanmasına rağmen Marmaris'te kaybolmasını gururuna yediremediğini belirterek, "Önümüzdeki yıl buraya mutlaka tekrar geleceğim ve etabı bu kez kaybolmadan tamamlayacağım" demişti. Yaşadıkları macera medyada geniş yer bulunca, Alman çift, bir sene bekleyemedi, tatillerini uzattı, aynı etabı geçmeyi bir kez daha denedi. Bu kez başarılı olan çift, kendilerini bitiş noktasında bekleyen konakladıkları otelin işletmecisi Şevki Doğanyılmaz'la selfie çektirdi. Kirschke, "Şimdi rahatladım. Everets'ten sonra Marmaris'te kaybolmam, Almanya'daki yakınlarım arasında alay konusu olacaktı" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Alman Çift Guruna Yediremedi, Kayboldukları Etabı Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement