Alman Yazar Roller, Yeni Kitabında Cizreli Yazar Abdullah Yaşın'a Yer Verdi - Son Dakika
Yerel

Alman Yazar Roller, Yeni Kitabında Cizreli Yazar Abdullah Yaşın'a Yer Verdi

Alman Yazar Roller, Yeni Kitabında Cizreli Yazar Abdullah Yaşın\'a Yer Verdi

Alman araştırmacı yazar Timo Roller, Hz. Nuh Peygamber tufanı ile ilgili yazdığı "Das Ratsel Der Arche Noaah" adlı kitabında Cizreli araştırmacı yazar Abdullah Yaşın’a da yer verdi.

23.04.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman araştırmacı yazar Timo Roller, Hz. Nuh Peygamber tufanı ile ilgili yazdığı "Das Ratsel Der Arche Noaah" adlı kitabında Cizreli araştırmacı yazar Abdullah Yaşın'a da yer verdi.

Timo Roller, Şırnak'ta düzenlenen Uluslararası Nuh ve Cudi Sempozyumu'na katılıp bilimsel makale sunmuştu. Roller daha sonra Cizre'ye gelerek araştırmacı yazar Abdullah Yaşın'la tanışmış, Yaşın'ın kendisi gibi Nuh Peygamber tufanı ve Nuh'un Gemisi ile ilgili araştırma yaptığını öğrenmişti. Alman Yazar Timo Roller Türkiye'den ayrıldıktan sonra yazdığı ve şuan dünya genelinde satılan "Das Ratsel Der Arche Noah" adlı kitabında Cizreli araştırmacı yazar Abdullah Yaşın'ı ve Yaşın'ın yazdığı 'Nuh Peygamber Tufanı ve Cudi Dağı' adlı kitabını anlattı.

1983 yılının Ağustos ayında Hans Thoma başkanlığındaki araştırma grubu ile Cudi ve Çeko tepesi zirvelerinde bilimsel araştırma yapan Yaşın, burada araştırma ekibine Nuh'un Gemisi'ne ait iki parça zift teslim etmişti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alman Yazar Roller, Yeni Kitabında Cizreli Yazar Abdullah Yaşın'a Yer Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement