Almanya Başbakanı Merkel, Mesut Özil'e Sahip Çıktı - Son Dakika
Spor

Almanya Başbakanı Merkel, Mesut Özil'e Sahip Çıktı

Angela Merkel, paylaştığı umre fotoğraflarıyla ülkedeki aşırı sağcıların hedefi haline gelen Mesut Özil'e sahip çıktı, "Almanya'da din özgürlüğü var. Herkes dinini yaşayabilir." dedi.

14.07.2016 08:26  Güncelleme: 12:16

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Umre ziyaretindeki fotoğraflarını paylaştığı günlerde ülkedeki aşırı sağcıların hedefi haline gelen Mesut Özil'e sahip çıktı ve "Her oyuncu bu takıma eşit bir şekilde aittir. Almanya'da din özgürlüğü var. Yani herkes dinini yaşayabilir." dedi.

HALK ONLARI "OLAĞANÜSTÜ" BULDU

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Alman Sat 1 televizyonuna verdiği demeçte, milli takımdaki bazı oyuncuların umre fotoğrafı paylaşmalarının eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine halkın çok büyük bir bölümünün Alman Milli Takımı'nı "olağanüstü" bulduğunu ifade etti.

(Sabah)

Almanya Başbakanı Merkel, Mesut Özil\'e Sahip Çıktı

Son Dakika Spor Almanya Başbakanı Merkel, Mesut Özil'e Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alayınıza gider: Müslümanlar umre ve hac yaparlar hristiyanlar neden tahammül edemezler açıklasınlar 10 3 Yanıtla
  • Turkuaz: Olmayan seyleri var gibi gosterip.terore destek verip barindiran avrupa sizi ve abd rusya cin gibi hTta arap iran gibi yonetimlrn yaptigini afrikada cocuklara ortadoguda uygur turklerine balkanlara bakinca insanlik sanirim yuz kerede gelse hirsina ve igrencligine devam.edecek istisna meleklerndisinda 1 0 Yanıtla

Advertisement