Almanya'da Yaşayan Türk Motosiklet Tutkunları, İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Yaşayan Türk Motosiklet Tutkunları, İftarda Buluştu

Almanya\'da Yaşayan Türk Motosiklet Tutkunları, İftarda Buluştu

Ruhr Bölgesi Motorcular Grubunun üyeleri, aileleriyle birlikte bu yıl üçüncüsü düzenlenen Festi Ramazan çarşısına iftara gitti.

10.07.2014 10:05  Güncelleme: 10:22

Zeki Kaman öncülüğünde bir araya gelen Ruhr Bölgesi Motorcular Grubu'nun üyeleri, aileleriyle birlikte bu yıl üçüncüsü düzenlenen Festi Ramazan çarşısına iftara gitti.

Dortmund Westfalenhalle'de hem kapalı hem de açık alanda düzenlenen Festi Ramazan çarşısında aileleriyle ve arkadaşlarıyla iftar yemeği yiyen motorcular, Türk polisi kıyafetleri ve motorlarıyla yoğun ilgi gördü. Ramazan çarşını gezen ziyaretçiler, grubun motorlarına binerek resim çektirdi.

Essen, Oberhausen ve Bottrop şehirlerinden konvoylar halinde gelen Türk motorcular, stantlarda sunulan birbirinden güzel tatlılar ve içeceklerden satın alarak, geç saatlere kadar sohbet ettiler. Motorcu grup sözcüsü Zeki Kaman, aileleriyle gelen arkadaşlarının da olduğunu belirterek, Festi Ramazan'ı ziyaret etmeyi gelenek haline getirdiklerini ve bunun Türkiye havasını yaşatması açısından kendileri için değişiklik olduğunu ifade etti.

Yemek ve sohbetlerin ardından Zeki Kaman, evlerine gitmek için tekrar caddeye çıkan motorcu arkadaşlarına dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'da Yaşayan Türk Motosiklet Tutkunları, İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement