Almanya'nın Peşmerge Güçlerine Desteği - Son Dakika
Güncel

Almanya'nın Peşmerge Güçlerine Desteği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Erbil kentindeki askeri üssün temel atma töreni Alman ve IKBY askeri yetkililer Yetkililerin temele harç koymalarından detaylar Almanya'nın Askeri Uzmanları Komutanı Bernd Prill basın mensuplarına açıklaması Peşmerge Bakanı Yardımcısı Enver Hacı Osman basın mensuplarına açıklaması Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde yer alan Almanya'nın Askeri Uzmanları Komutanı Bernd Prill, Almanya,nın terör örgütü DAEŞ ile mücadele çerçevesinde Peşmerge güçlerine 2014 yılı başından bu yana 20 bin adet silah parçası ve mühimmat verdiğini belirtti.

22.05.2016 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Erbil kentindeki askeri üssün temel atma töreni

Alman ve IKBY askeri yetkililer

Yetkililerin temele harç koymalarından detaylar

Almanya'nın Askeri Uzmanları Komutanı Bernd Prill basın mensuplarına açıklaması

Peşmerge Bakanı Yardımcısı Enver Hacı Osman basın mensuplarına açıklaması Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde yer alan Almanya'nın Askeri Uzmanları Komutanı Bernd Prill, Almanya,nın terör örgütü DAEŞ ile mücadele çerçevesinde Peşmerge güçlerine 2014 yılı başından bu yana 20 bin adet silah parçası ve mühimmat verdiğini belirtti.

Prill, Almanya tarafından Peşmerge güçlerine verilen zırhlı araç ve mühimmatların korunması için yapılacak askeri üssün temel atma törenine katıldı.

Söz konusu törende bir basın açıklaması yapan Prill, "Terör örgütü DAEŞ ile mücadele çerçevesinde, Peşmerge güçlerine 2014 yılından bu yana yaklaşık 20 bin silah parçası ve mühimmat verdik. Bu silah yardımının yanında Peşmerge güçlerinin ihtiyacına göre zırhlı araç ve bazı askeri malzemeleri de temin ettik." dedi.

Almanya\'nın Peşmerge Güçlerine Desteği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almanya'nın Peşmerge Güçlerine Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement