Almus'da 4 Tesis Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Almus'da 4 Tesis Hizmete Girdi

Almus\'da 4 Tesis Hizmete Girdi

Tokat'ın Almus ilçesinde yapımı tamamlanan 4 tesisin açılışı vali ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

14.07.2012 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Almus ilçesinde yapımı tamamlanan 4 tesisin açılışı vali ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Almus ilçesinde yapımı tamamlanan projelerin açılışına Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Dilek Yüksel, Şükrü Ayalan, Zeyid Aslan ve Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan ile birlikte Almuslular katıldı. Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, belediye binası önüne yapılan parkın belediyenin öz kaynakları ile yapıldığını belirtirken, yarı olimpik yüzme havuzunun yapımında emeği geçenlere ise teşekkür etti. Milletvekili Dilek Yüksel, Almus'a yapılan yatırımları diğer milletvekilleri ile birlikte Ankara'da takip ettiklerini belirtirken, milletvekili Şükrü Ayalan, Almus ölçeğindeki başka bir ilçede bu kadar TOKİ binası olmadığına dikkat çekti.

Almus'a 7 yıl önce gelen misafirlerin yatacak yer bulamadıklarını söyleyen Milletvekili Zeyid Aslan, belediye öncülüğünde otelinden, çevre düzenlemesine kadar Almus'ta önemli çalışmalar yapıldığını ifade etti. Tokat genelinde hastanelerde bin 932 yatak kapasitesine ulaşıldığını ifade eden Vali Şerif Yılmaz, "Gerek devlet hastanemizin imkanları, gerekse üniversite hastanemizin imkanları ile birlikte artık üçüncü basamak dahil insanlarımız il dışına gitmemesi bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

Törende; Almus Devlet Hastanesi, Almus Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile Mavi ile Yeşilın Büyüsü Proje'sinin açılışları yapıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Almus'da 4 Tesis Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement