Alparslan Türkeş'in Ölüm Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Alparslan Türkeş'in Ölüm Yıl Dönümü

Birecik Ülkü Ocakları tarafından Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu Alparslan Türkeş'in vefatının 19. yılı dolayısıyla mevlit okutuldu.

10.04.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birecik Ülkü Ocakları tarafından Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu Alparslan Türkeş'in vefatının 19. yılı dolayısıyla mevlit okutuldu.

İlçe merkezindeki Köprü Camisi'nde okutulan mevlite, MHP Birecik İlçe Başkanı Ömer Güneş, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salih Başkapan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan mevlitin ardından Türkeş ve tüm şehitler için dualar edildi, çikolata ve meyan şerbeti dağıtıldı.

Başkapan, etkinliğin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkeş'i 19'ncu ölüm yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.

Türkeş'in hayatını anlatan Başkapan, "Başbuğumuzu aramızdan ayrılışının 19. yılında rahmetle anıyor ve bizlere emanet ettiği bu şanlı sancağı layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağımıza inanıyorum. Büyük devlet, fikir ve dava adamı başbuğumuzun Alparslan Türkeş'in, ülküsü ülkümüz, ufku ufkumuz olmaya devam etmektedir. Hedefleri doğrultusunda azim ve kararlılıkla yürümeye de devam edeceğiz. Bu ülkü ve fikirler Türk milliyetçilerinde var olduğu sürece, ülkemizin birlik, beraberlik ve dirliğini hiç kimse bozmaya cesaret edemeyecektir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alparslan Türkeş'in Ölüm Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement