Altay'da Hayrullah ve Orhan'a Ceza Geliyor - Son Dakika
Spor

Altay'da Hayrullah ve Orhan'a Ceza Geliyor

Altay\'da Hayrullah ve Orhan\'a Ceza Geliyor

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü evinde oynayacağı Yeşil Bursa karşılaşmasına hazırlanan Altay'da yönetimin, son 2 maçta kırmızı kart gören stoper Hayrullah ve orta saha oyuncusu Orhan'a para cezası vereceği öğrenildi.

11.02.2016 15:02

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü evinde oynayacağı Yeşil Bursa karşılaşmasına hazırlanan Altay'da yönetimin, son 2 maçta kırmızı kart gören stoper Hayrullah ve orta saha oyuncusu Orhan'a para cezası vereceği öğrenildi. Siyah beyazlı ekibin Tire 1922'yi konuk ettiği derbide rakibinin saçını çektiği gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 'ndan (PFDK) 3 maç men ve para cezası alan Hayrullah ile Turgutluspor deplasmanında hakeme hakaret eden Orhan yönetimin tepkisini çekti.

Hayrullah için Tahkim Kurulu'na itiraz edip, Orhan için PFDK'ya savunma gönderen yönetim, "Vereceğimiz cezalar, kararlar netleştikten sonra belirlenecek. Hayrullah, yaptığı hareketle suçsuz olan Bedri Can'ın atılmasına neden oldu. Neyse ki PFDK yanlıştan döndü. Orhan ise hakeme, 'Allah cezanı versin' dediğini söylüyor, ancak hakem küfrettiğini iddia ediyor. İkisi de sorumsuz davranıp takımı zor durumda bıraktı. Kısıtlı bir kadromuz var. Herkes daha dikkatli olmalı" şeklinde konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da Hayrullah ve Orhan'a Ceza Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement