Altay'da İki İmza - Son Dakika
Yerel

Altay'da İki İmza

Altay\'da İki İmza

İzmir’in köklü kulüplerinden Altay, dış transferde hızlandı.

02.07.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in köklü kulüplerinden Altay, dış transferde hızlandı. Siyah-beyazlı ekip Of spor'dan Serkan Silan'a 2 yıllık, İzmirspor'dan Enes İlhan Yüksel'e de 3 yıllık imza attırdı.

İzmir'in asırlık spor kulübü Altay, son olarak Ofspor forması giyen sol kanat oyuncusu Serkan Silan'a 2 yıllık imza attırdı. 1983 doğumlu Serkan Silan profesyonel futbol hayatına Fenerbahçe'de başlamış sırasıyla, İzmirspor, Türk Telekomspor, Marmaris Belediyesi Gençlikspor, Konya Anadolu Selçukluspor, Balıkesirspor ve Tarsus İdman Yurdu kulüplerinin formasını giydi. Serkan Silan geçtiğimiz son Ofspor forması ile 35 maçta görev aldı.

Altay'ın bir diğer transferi Enes İlhan Yüksel ise kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imza attı. Geçtiğimiz sezon İzmirspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Enes İlhan Yüksel Altay'da oynayacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Böyle büyük bir ailenin parçası olmak gurur verici. Geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergiledim. Bu sezon Altay'da daha iyi bir performans ortaya koyarak katkı sağlamak ve bu büyük camiaya layık olmak istiyorum." dedi. 25 yaşındaki Enes İlhan Yüksel, geçen sezon İzmirspor'da 27 maçta görev yapmış ve 9 kez rakip fileleri sarsmıştı.

Altay'ın geçen sezonun devre arasında kadrosuna dahil ettiği Yusuf Kurtuluş'la ise kadroda düşünülmediği için sözleşme yenilenmedi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Yusuf Kurtuluş ile Kulübümüz arasında düzenlenen profesyonel futbolcu sözleşmesinin özel hükümler bölümünde 15.06.2014 ile 10.07.2014 tarihleri arasında taraflara sözleşmeyi tek taraflı fesih etme hakkı tanındığı doğrudur. Ancak, kulübümüzün futbolcu ile görüşmemesinin nedeni yazılı ve görsel basında iddia edildiği gibi yönetim kurulumuzun görüşmeyi unutması gibi mümkün olmayan bir nedenden kaynaklı değildir. Profesyonel şubemiz yapmış olduğu değerlendirmede geçtiğimiz sezon profesyonel futbol takımımızın Bozüyükspor ile oynayacağı kritik müsabaka öncesi deplasmana gitmeyi ret eden ve kadro dışı bırakılan Yusuf Kurtuluş'u önümüzdeki sezon kadroda düşünmemiştir." denildi. Açıklamada, Yusuf Kurtuluş'un Altay'dan herhangi bir alacağının bulunmadığı da ifade edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altay'da İki İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement