Altınordu, Adım Adım Zirveye - Son Dakika
Spor

Altınordu, Adım Adım Zirveye

Altınordu, Adım Adım Zirveye

Son 8 maçtan 20 puan çıkarıp 2.sıraya kadar yükselen ve bu seride kalesinde sadece 2 gol gören Altınordu, grubun en iyi deplasman karnesine sahip ekibi de oldu.
Ligin 13.haftasında Ankaragücü'ne deplasmanda son saniye golüyle 2-1 yenildikten...

09.12.2013 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son 8 maçtan 20 puan çıkarıp 2. sıraya kadar yükselen ve bu seride kalesinde sadece 2 gol gören Altınordu, grubun en iyi deplasman karnesine sahip ekibi de oldu.

Ligin 13. haftasında Ankaragücü'ne deplasmanda son saniye golüyle 2-1 yenildikten sonra müthiş bir çıkış yakalayan Altınordu'nun son 8 maçta bileğini büken çıkmadı. Zorlu seriden 6 galibiyet 2 beraberlikle 20 puan çıkaran Altınordu, puan cetvelinde 6'ıncılıktan 2. sıraya kadar tırmandı. Bu dönemde Güngören'i 5-0, Eyüpspor'u 3-0, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 Körfez FK'yı 1-0, Bandırmaspor'u 4-1 ve Kızılcahamam'ı 1-0 yenen kırmızı-lacivertli ekip, Nazilli Belediyespor ve Bugsaşspor ile golsüz berabere kaldı.

Altınordu, son 8 haftada kalesinde sadece 2 gol görünken ligin en iyi deplasman karnesine sahip takımı unvanını da eline geçirdi. Bu sezon çıktığı 8 deplasmanda 5 galibiyet, 1 beraberlik alan İzmir ekibi, sadece iki kez yenilip 16 puan topladı ve Ankaragücü'nü bu kategoride geride bırakmayı başardı.

İlk yarının son üç haftasındaki Kızılcahamam, Pazarspor ve Bayrampaşa maçları için hedefi 9 puan olarak belirlediklerini söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Kızılcahamam'da ilk adımı attık" dedi.

"Zirve yarışında şimdilik Alanya'nın gerisinde olmak daha avantajlı." yorumu yapan Eroğlu, "Biz kazandıkça rakiplerimiz strese girecek. Bu nedenle şimdilik takipte olmak daha iyi. Kızılcahamam maçı zor hava ve saha koşullarında oynandı. Buna rağmen iyi mücadele ettik ve önemli bir galibiyetin altına imza attık. Alanyaspor'un puan kaybettiği haftada alınan bu galibiyet, bizi zirveye biraz daha yaklaştırdı. Oyuncularımı verdikleri mücadele ve galibiyet için tebrik ediyorum." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu, Adım Adım Zirveye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement