Altınordu-Antalyaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Antalyaspor Maçından Notlar

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, geçen hafta deplasmanda 3-0 kazandıkları Adanaspor maçındaki ilk 11'i, Antalyaspor karşısında bozmadı.

08.11.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, geçen hafta deplasmanda 3-0 kazandıkları Adanaspor maçındaki ilk 11'i, Antalyaspor karşısında bozmadı. Kırmızı lacivertli ekip bu sezon ilk kez üst üste aynı 11'le sahaya çıktı. Sakatlıkları süren Timur, Rıza ve Arif kadroda yer almadı. Hazır olmayan İbrahim de 18'de yer bulamadı.

Geçen sezon attığı 27 golle Altınordu'nun 2'nci Lig'deki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Gökhan Karadeniz, eski takımına karşı ilk 11'de görev aldı. Trabzonspor'a bonservisiyle transfer edildikten sonra sezon başında Antalyaspor'a kiralanan golcü oyuncu, maçtan önce eski takım arkadaşlarıyla bir araya gelip hasret giderdi.

Altınordu, İzmir'deki stadyum sıkıntısı nedeniyle Osmanlıspor, Denizlispor ve Albimo Alanyaspor'un ardından Antalyaspor'u da Manisa'da konuk etmek zorunda kaldı. Altınordu, ligde sadece Kayserispor'u İzmir Atatürk Stadı'nda ağırladı. Maçta Altınordu bandosu az sayıdaki taraftar takıma tribünden destek oldu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Antalyaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement