Altınordu Başkanı: Çağlar Söyüncü Yurt Dışına Gidiyor - Son Dakika
Spor

Altınordu Başkanı: Çağlar Söyüncü Yurt Dışına Gidiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Çağlar Söyüncü transferi yüzde 90 kesinleşti." dedi. Teknik Direktör Eroğlu, genç futbolcuyu maç kadrosuna almadı.

06.05.2016 08:24  Güncelleme: 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu'nun genç oyuncusu Çağlar Söyüncü gelecek sezon takımdan ayrılıyor. İzmir Kulübü genç oyuncunun yüzde 90 başka bir takıma transfer olacağını duyurdu.

Çağlar bu nedenle Altınordu'nun PTT 1. Lig'de kalan 2 maçında forma giyemeyecek. Çağlar'ın Almanya'nın Freiburg, Köln ya da Bayer Leverkusen takımına transfer olması bekleniyor.

Beşiktaş ile ismi anılan 19 yaşındaki genç savunmacı için Almanya'nın Freiburg kulübü Altınordu'ya daha önce 2.5 milyon Euro önermiş ancak Çağlar'ın annesi izin vermediği için transfer gerçekleşmemişti.

ALTINORDU RESMEN AÇIKLADI

Altınordu, Adana Demirspor ile 6 Mayıs Cuma günü oynayacağı maç için Adana'ya giderken, transferi gündemde olan genç oyuncu Çağlar Söyüncü, 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Çağlar Söyüncü'nün transferinin yüzde 90 oranında kesinleştiğini açıklarken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da yaşanan gelişme üzerine, herhangi bir sakatlık riski yaşanmaması için genç oyuncuyu kadroya almadı.

Başkan Özkan, Çağlar Söyüncü'nün transferinin resmen kesinleşmesi durumunda ise yeni kulübüyle ilgili açıklamanın hemen yapılacağını belirtti ve genç oyuncunun Karşıyaka derbisinde de forma giymeyeceğini ifade etti.

Altınordu Başkanı: Çağlar Söyüncü Yurt Dışına Gidiyor

Son Dakika Spor Altınordu Başkanı: Çağlar Söyüncü Yurt Dışına Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement