Altınordu Başkanı Özkan'dan İtiraf - Son Dakika
Güncel

Altınordu Başkanı Özkan'dan İtiraf

Altınordu Başkanı Özkan\'dan İtiraf

Ptt 1'inci Ligi'nde kadrosunda yabancı bulundurmayan tek kulüp olan Altınordu'nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan, verdikleri kararın kendileri için dezavantaj olduğunu itiraf etti.

10.09.2014 14:56

Ptt 1'inci Ligi'nde kadrosunda yabancı bulundurmayan tek kulüp olan Altınordu'nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan, verdikleri kararın kendileri için dezavantaj olduğunu itiraf etti.

Kulübün resmi internet sitesiden bir açıklama yapan Özkan, "Bu toprakların çocuklarına güvendiğimiz için yabancı futbolcu oynatmıyoruz. Bu kararımız, diğer takımlara göre bizim için dezavantaj. Ama madem ki bir özel görev uğruna yola çıktık, herkesten çok çalışıp, bu dezavantajımızı en aza indirgemeye çalışacağız" ifadesini kullandı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bu arada cumartesi günü Manisa'da oynacak Osmanlıspor maçının hazırlıkları sürerken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun bu karşılaşmada forvette yine Mertan'a şans verebileceği bildirildi. Büyük umutlarla Başakşehir'den kiralanan İbrahim Şahin'in henüz hazır olmadığı, Bucaspor derbisinde son 4 dakikada oyuna giren genç golcünün 1-2 hafta içinde oynayabilecek duruma geleceği belirtildi. Altınordu'nun diğer forvetlerinden Göksu, Bucaspor'a karşı yedek soyunmuş, Taha ise 18 kişilik kadroda yer bulamamıştı.

ÜÇ BİR ARADA

Altınordu'da zorlu Osmanlıspor sınavı öncesi kaptan Murat Cömert, stoper Rıza Efendioğlu ve altyapıdan A Takım'a alınan forvet Fatih Aktay için Kuşadası Sürekli Kamp Merkezi'nde sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Üç oyuncu kendileri için hazırlanan pastalarının mumlarını alkışlar arasında üfledikten sonra kesip, teknik heyet ve takım arkadaşlarına ikram etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Başkanı Özkan'dan İtiraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement