Altınordu'da Golcüler Hazır - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Golcüler Hazır

Ptt 1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, hücum hattında görev alan oyuncuların yükselen formu nedeniyle ilk 11'ini netleştiremedi.

10.09.2015 15:48

Ptt 1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, hücum hattında görev alan oyuncuların yükselen formu nedeniyle ilk 11'ini netleştiremedi. İlk 3 haftada sadece 1 gol atan İzmir ekibinde forvet arkası Yener'in iyileşmesi, gol kralı patentli Yıldıray ve son transfer santrfor Murat'ın antrenmanlardaki hırsı Eroğlu'nu düşünceye itti. U19 Milli Takımı'nda 2 gol kaydeden genç forvet Fatih de teknik heyete "Hazırım" mesaj verdi.

Samsunspor, Boluspor ve 1461 Trabzon karşısında sessiz kalan gol silahları Halil İbrahim, Erdoğan ve Cengiz ile orta sahanın dinamoları Arif, Berkay ve Timur'un da idmanlarda beğeni topladığı öğrenildi. Geçen sezon takımın en skorer ismi olan ancak bu sezon henüz gol atamayan Göksu'nun ilk 11'deki yeri ise sallantıda. Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Rakip ligdeki en yüksek bütçeli takımlardan biri. Bizim kazanmaya daha çok ihtiyacımız var" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement