Altınova'ya Yeni Çay Bahçesi - Son Dakika
Yerel

Altınova'ya Yeni Çay Bahçesi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Altınova Mahallesi polis lojmanları mevkisinde faaliyet gösterecek Gümüş Konak Çay Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

14.04.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Altınova Mahallesi polis lojmanları mevkisinde faaliyet gösterecek Gümüş Konak Çay Bahçesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile açılış kurdelesini kesen Eşkinat, işletmeye 'hayırlı olsun' diyerek ruhsatını teslim etti. Başkan Eşkinat, "Biz ruhsatsız işyerlerine gelmiyoruz. Gelmemekle de kalmayıp ruhsat başvurusu yapmadıysa gidip mühürlüyoruz. Çünkü bu şehrin ruhsat sorunu ile ilgili bir yıldır yoğun bir çaba harcıyoruz. Bizden teslim aldığınız gibi buranın bakımını da sürekli hale getirin. Tesisiniz hayırlı olsun" dedi.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ 5 YENİ HALK PLAJI YAPACAK

"Altınova Mahallemizin sahilinde yakında Mutlukent de hizmete başlayacak" diyen Başkan Eşkinat, "En kısa süre içinde vatandaşlarımız Tekirdağ merkez sahili gibi Altınova sahilini de kullanabilir hale gelecek. Biz her şeyimizi bu şehre borçluyuz. Bu şehrin bu kadar kirli olmasından denizinin kullanılmamasından rahatsızız. Büyükşehir Belediyemizin denizi girilebilir mavi bayraklı hale getirmek için yaptığı çalışmalara bizler de 5 tane halk plajı yaparak katkı vermeyi planladık. Bu sene ilkini Barbaros Mahallemizde halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

"BURASI ALTINOVA'YA YAKIŞIR GÜZELLİKTE BİR YER OLACAK"

Başkan Eşkinat'ın ardından kısa bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, Altınova Mahallesi'nin önemine değinerek, "Altınova bizim için çok önemli. Altyapı konusunda en çok zahmet çeken mahallelerimizdendi, ancak sıkıntısı bitti. Şu anda üst yapı hamlesindeyiz. Burada inşaatlar olduğu için bazı sokakları bıraktık ki o inşaatlar bittiği gibi de o sokaklar da tamamlanacak. Altınova Mahallesi için bu park önemli bir yer işgal ediyor. Ben işletmeci arkadaştan da söz aldım. Burası Altınova'ya yakışır güzellikte bir yer olacak" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınova'ya Yeni Çay Bahçesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement