Amasra'da Typ Kuraları Çekildi - Son Dakika
Yerel

Amasra'da Typ Kuraları Çekildi

Amasra\'da Typ Kuraları Çekildi

Bartın’ın Amasra Belediyesi’nde Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında istihdam edilecek olan işçiler için kura çekimi yapıldı.

08.10.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Amasra Belediyesi'nde Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında istihdam edilecek olan işçiler için kura çekimi yapıldı.

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYP) kapsamında İş-Kur Bartın İl Müdürlüğü ile Amasra Belediyesinin yürüttüğü proje kapsamında geçici hizmetli olarak çevre, bakım, onarım, temizlik ve alt Yapı hizmetlerinde çalıştırılmak üzere alınacak işçiler için kura çekimi yapıldı. Amasra Noteri huzurunda yapılan kura çekimine Amasra Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Kızılkaya ve başvuru yapan vatandaşlar katıldı. Zaman zaman heyecanlı anların yaşandığı kura çekiminde işe alınacak olan işçiler kura ile belirlendi.

Amasra Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Kızılkaya kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada, "Amasra Belediyesi olarak işe başlayacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasra'da Typ Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement